OVH2000 is dé plek waar ondernemers in Heeg samenkomen om elkaar te inspireren, te ondersteunen en gezamenlijk te bouwen aan een bloeiend zakelijk netwerk in Heeg.

Als Ondernemersvereniging behartigen we de collectieve belangen van ondernemers en ondernemingen in Heeg. Wij zijn de spreekbuis met de gemeente en andere verenigingen, partijen en belanghebbenden.

De ondernemersvereniging OVH2000 is opgericht in april 2000.

Speerpunten

 1. Collectieve kracht:
  • Samen sta je sterker: OVH2000 biedt ondernemers de mogelijkheid om samen te werken, waarbij gemeenschappelijke uitdagingen en problemen worden gedeeld. In eenheid staan we sterker.
 1. Effectieve Belangenbehartiging:
  • Eén blok achter zaken: Als spreekbuis richting de gemeente vertegenwoordigt OVH2000 alle leden als één krachtig blok. Dit versterkt onze positie en zorgt voor duidelijkheid in overleg met de gemeente en andere overheidsinstanties.
 1. Dynamische Promotieactiviteiten:
  • Bevorderen van bedrijvigheid: OVH2000 organiseert diverse promotieactiviteiten, evenementen, beurzen en bijeenkomsten die de bedrijvigheid in Heeg stimuleren.
 1. Informatievoorziening:
  • Lokale connectiviteit: Via onze nieuwsbrief houden we onze leden op de hoogte van actueel plaatselijk nieuws en ontwikkelingen.
 1. Praktische uitgaven:
  • Dorpsplattegrond met OVH Leden: Wij verzorgen de uitgave van de dorpsplattegrond, waarop OVH-leden gratis vermeld worden. Deze plattegrond wordt huis-aan-huis verspreid via diverse kanalen en op beurzen.
 1. Samenwerking voor zichtbaarheid:
  • Invalswegen Plattegronden: In samenwerking met VVV en Dorpsbelang Heeg bereiden wij plattegronden voor die geplaatst worden bij de invalswegen van Heeg.

Sluit je ook aan bij OVH2000!